IT Hizmetlerimiz

Network Çözümleri

Günümüzde; bilgi, bilgiye erişim ve bilgiyi işlemek için firmalar ciddi bütçeler ayırmaktadır.Paralel olarak danışmanlık hizmetleri de önem kazanmaktadır. Firmamızın uzman kadrosu ile doğru ağ(network) projelendirmesi, uygulaması ve teknik desteğinin verilmesi gibi ihtiyaçlarınızın tüm aşamalarında yanınızdayız.

Kurumsal Web Hizmetleri

Kullanıcılar web tasarımlarını inceleyerek,firmaların presentabl olup olmadığı kararına varmaktadır.Doğru imaj için kurumsal web hizmetleri son derece önem arz etmektedir.Firmalar kurumsal imaj ve müşterilerine iyi itibar bırakmak arzusu içerisindeler.Bu arzularınıza cevap vermenin çözümü kurumsal şirketlerin yönettiği tasarım çalışmaları olacaktır.Bunun için varız!

Dış kaynak sağlama hizmetleri

Yüksek uzmanlık seviyesi ve transparan ücretlendirme politikamız ile şirketinizin IT personelini sağlarken, Temel yetkinlik alanınızdaki rekabetçiliğinizin sürdürülebilirliğini sağlıyoruz.

Bulut bilişim çözümleri

Şirketinizin tüm yazılım, veri depolama süreçlerinizi güvenli bir şekilde bulut bilişim sistemlerine taşıyarak maliyet ve güvenlik avantajı sağlıyoruz.

SAP hizmetleri

Kurumsal ERP sistemeleri olan SAP ve Oracle alanında uzmanlaşmış danışmanlarımız ile tüm modüllerde Türkiye’nin en tecrübeli uzmanları ile firmanıza uygun bütçeli çözümler sağlıyoruz.

Donanım geliştirme

Firmanızın ihtiyacı olan donanımsal ihtiyaçlarını belirleyerek, firmanız için özelleştirilmiş ürünleri custom logo ve kişiselleştirmeler ile çalışanlarınızın kullanımına sunuyoruz.

Danışmanlık ve Yazılım Çözümlerimiz

Kurumsal Web Hizmetleri

• Hosting/Domain
  • SSL Sertifikası
  • UI/UX Design
  • Kurumsal Mail Yönetimi
  • Reklam Yönetimi
  • SEO
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • Online Ödeme Çözümleri

Network Çözümlerimiz

• Network Security Source
  • Güvenlik Mimarisi Tasarımı
  • Ağ Erişim Kontrolü(NAC)
  • Anti Virüs Çözümleri
  • Firewall Çözümleri
  • Saldırı Tespit ve Önleme Çözümleri(IDS/IPS)
  • Sanal Ağ Çözümleri(VPN)
  • Kurumsal Bilişim GÜvenliği ve Bilinçlendirme Eğitimleri

Dış Kaynak Sağlama Hizmetleri (Outsourcing)

• Geniş ve Esnek Kaynak Havuzu
  • Belirlenmiş Hizmet Düzeyleri
  • Dönemsel & Esnek Çalışma Modeli

ERP Sistem Desteği

• SAP FI, CO, CS, HR, IM, MM, PM, PP, PS, QM, SD, WM
  • Oracle tabanlı Çözümler
  • SQL tabanlı çözümler

1. Teknoloji alanında Dış Kaynak Hizmeti almak, şirketinizin Temel yetkinliğine odaklanarak vizyonunu gerçekleştirmesine olanak sağlar.
  2. Temel yetkinliği teknoloji olmayan firmalar için yazılım geliştirme ve tasarım ancak alanında uzman firmalar tarafından sağlanacak hizmet ile mümkün olmaktadır.
  3. Bu alanda Nabu Technology, yüksek uzmanlık seviyesi ve transparan ücretlendirme politikası ile şirketinizin teknoloji ihtiyacını karşılarken, Temel yetkinlik alanındaki rekabetçiliğinin sürdürülebilirliğini destekler.
  4. IT danışmanlığı alanındaki uzmanlığımızı, inovasyon ve ileri teknoloji ile destekleyerek, iş ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri geliştirme hizmeti sunmaktayız.
  5. İş dünyası ve endüstri içinden, değişken dinamiklere çabuk adapte olan profesyoneller ile birlikte, şirketinizin çıkarlarını en önemli Anahtar Performans Göstergemiz olarak belirliyoruz.
  6. Transparan fiyatlandırma modelimiz ve uzman kadromuz ile bilişim sistemleri departmanınıza Dış Kaynak Sağlama (Outsourcing), Yazılım Geliştirme, Mobil Aplikasyon ve Grafik Tasarım alanlarında en iyi hizmeti sağlayacağımıza güveniyoruz.
  7. Nabu Technology, şirketinizin ihtiyacı olan inovasyonu ve teknolojiye size sunarak, sınırlı kaynaklarınızı sertifikalı ve uzman kadrosu ile profesyonel bir şekilde desteklemektedir.