Kurumsal

Nabu bilişim 2014 yılında yazılım ve bilişim teknolojileri alanında hizmet vermek için kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli inovasyon vizyonu ile hizmet portföyünü geliştirerek 2016 yılında en hızlı büyüyen bilişim firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Hedeflerimiz

Çok uluslu FMCG, Danışmanlık ve IT geçmişli kadromuz ile ihtiyaçlarınızı sizin gözünüzden yorumlayıp, en uygun çözümleri şeffaf bütçeleme modelleri ile size sunarak uzun süreli partnerlik kurma amacımızın, karşılıklı memnuniyet sağlayacağını ve beklentilerinizi aşacağına inanıyoruz.

Vizyonumuz

Nabu IT Danışmanlığı basit ve etkili bir amaç üzerine kurulmuştur: Şirketleri son teknolojilere entegre ederek asıl işlerine odaklanmalarını sağlamak. Çalışanlarımıza tatmin edici iş olanakları sağlamak.

Misyonumuz

Bilgisayar işletim hızının senelik 1.7 kat, mobil cihaz kullanımının 2.5 kat, ve mobil veri kullanımının 2.4 kat büyüyeceği öngörülerine dayanarak, Nabu Bilişim, Teknoloji sektöründe yaşanan ve yaşanacak ihtiyaçları karşılamak için kurulmuş, uzman bir teknoloji şirketidir. Sürekli inovasyon sloganı ile kendimizin değil hizmet verdiğimiz kuruluşların sektör lideri olması için varız.